Herbasiker

Vegán Fehérje Italkeverék – vaníliás ízű (560g)

Sale!

17.580Ft

Kihívást jelenthet, hogy elérd egészséggel kapcsolatos és wellness céljaidat. Akár vegán vagy, akár több növényi alapú opciót próbálsz ki, a kiegyensúlyozott étrendhez fontos, hogy elegendő fehérjéhez juttasd a tested. Próbáld ki a Vegán Fehérje Italkeveréket, és növeld a napi fehérje- és az alapvető vitamint és ásványi anyag bevitelt. 

A Vegán fehérje italkeverék 100% vegán, magas fehérjetartalmú, gluténmentes, cukormentes, tejmentes és ultra-krémes. 

Keverd össze a kedvenc Formula 1 ízeddel, hogy elkészítsd a tökéletes vegán egészséges ételt, amely magas fehérjetartalommal (26 g), magas rosttartalommal (6 g), valamint 26 vitaminnal és ásványi anyaggal rendelkezik. Csak adj két kanál Vegán Fehérje Italkeveréket és két kanál kedvenc Formula 1 shake-edet 300 ml vízhez, turmixold össze és élvezd.

A Vegán Fehérje Italkeveréket önmagában is fogyaszthatod egészséges shake-ként. 2 adagolókanál 15 g fehérjét, 22 kulcsfontosságú vitamint és ásványi anyagot, valamint adagonként kevesebb mint 1 g cukrot tartalmaz.

A Vegán Fehérje Italkeverék finom ízét sokféleképpen élvezheted. Ez a tökéletes partner a Formula 1 Shake-ekhez. Enyhe vaníliás íze ideális összetevőjévé teszi az egészséges süteményeknek és recepteknek.*

A Vegán Fehérje Italkeverék mostantól a vegán ideális reggeli termékcsalád része. Próbáld ki a vegán termékcsalád többi termékét is, és indulj el a nagyszerű táplálkozás felé vezető úton.

Kulcsfontosságú előnyök: 

  • 100% vegán 
  • Magas fehérjetartalom
  • Végtelen ízkombinációs lehetőség
  • Gluténmentes
  • Cukormentes
  • Tejmentes
  • 22 kulcsfontosságú vitamin és ásványi anyag adagonként
  • Lágy vaníliás íz

Fogyasztási javaslat:  

Készítsd el az igazi vegán egészséges ételt, amely magas fehérjetartalmú és kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú.  Adj két kanál Vegán Fehérje Italkeveréket és két kanál kedvenc Formula 1 shake-edet 300 ml vízhez, turmixold össze és élvezd. A Vegán Fehérje Italkeverék önmagában történő fogyasztásához keverj össze 2 mérőkanál port 250 ml hideg vízzel, vagy három mérőkanál port 375 ml hideg vízzel, a fehérjeszükségletétől függően. Élvezd ezt a terméket egy kiegyensúlyozott és változatos étrend keretében, az egészséges, aktív életmód részeként.

*Csak a termék címkéjén szereplő utasításoknak megfelelően elkészítve biztosítja a termékünk a címkén leírt teljes tápértéket. Kérjük, ne feledd, hogy ha egy Herbalife Nutrition terméket melegített receptben használnak fel, a késztermékben egyes vitaminok szintje csökkenhet a címkén feltüntetett értékekhez képest.

Scroll to Top