Herbasiker

Nutrition Active tabletta (90 db)

Sale!

11.500Ft

Egyedülálló összetételű étrend-kiegészítő, elősegíti a tápanyagok felszívódását és felhasználását. Erősíti az immunrendszert, gyorsítja a regenerálódást, szebbé varázsolja a bőrt és hozzájárul a jó közérzet kialakításához.

A helytelen étkezés, a rossz emésztés vagy a sok stressz miatt sokan nem tudják biztosítani szervezetük számára az alapvető tápanyagokat. Így táplálék-felhasználásuk nem tökéletes, és energiatermelésük is csökkenhet.

A Nutrition Active Chlorella (alga), Shiitake gomba és Cayenne bors kivonatot, valamint B-vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Egyedülálló összetevői támogatják az általunk elfogyasztott ételek és étrend-kiegészítők értékes tápanyagainak hasznosítását, szervezetünk energiaellátását és a jó közérzetet.
Fő összetevők részletesen:
B1, B2 és B6 vitaminok – Elengedhetetlen tápanyagok a szervezet energiatermelési folyamatainak számos szakaszában.

Chlorella por – Egy zöld alga, amely vitaminokban, ásványi anyagokban, növényi fehérjékben, béta-karotinban és klorofillokban gazdag, amelyek tisztító hatásukról ismertek.

Shiitake gomba – 2000 éve ismert és kedvelt egészségvédő hatása miatt. A Távol-Kelet frissítő életelixírjének tartják. Rendeszes fogyasztásával megelőzhetők azok a betegségek, amelyek az immunrendszer gyengülésével léphetnek fel (influenza, allergia, candidiázis, stb.). Szulfid tartalma miatt, gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. Erős antioxidáns. Eritandenin hatóanyaga révén jelentősen csökkenti a vér koleszterinszintjét, fokozza az inzulintermelését, jótékony székrekedés, köszvény, gyomorfekély esetén, stressz oldó, neuralgia, szexuális problémák esetén is segíthet. Gyulladáscsökkentő, allergiás tüneteket enyhítő hatással rendelkezik, hasznos meghűléses és hurutos betegségek esetén, tioprolin tartalma segít a szervezet méregtelenítésében.

Cayenne Bors – Capsaicint tartalmaz, amely hatékonyabbá teszi szervezetünk tápanyag felszívódási és -felhasználási folyamatit, valamint thermogenikus hatással is bír.

Almasav, citrátok

Ásványi anyagok – cink, mangán és réz. Ajánlott a Nutrition Active – más célzott Herbalife táplálék-kiegészítőhöz is, mivel ez a termék nemcsak a naponta elfogyasztott ételekből, hanem az étrend-kiegészítőkből származó tápanyagok felszívódását és felhasználását is támogatja.

HASZNÁLAT
Vegyél be 1 kapszulát naponta háromszor.

Scroll to Top