Herbasiker

Magical alakformáló és vitalizáló csomag

* Az eredmény egyénileg eltérő lehet. A jobb hatás érdekében kérj tőlem táplálkozási tanácsadást is!

Ha extra energiára, lendületre van szükséged és szeretnél gyorsan csúcsformába lendülni mondjuk a bikini szezon vagy egy nagy esemény előtt, akkor ezzel a csomaggal garantáltan gyorsan és hatékonyan eredményt érhetsz el. A fogyás centiméterekben is mérhető lesz.

Herbalife Formula 1 shake minden szükséges tápanyagot tartalmaz, amire a szervezetnek napi szinten, sejtek szintjén szüksége van.  Feltölt mikro- és makro tápanyagokkal, miközben az alakodról is gondoskodik.

A különleges Herbalife Instant Gyógynövény Italpor tea kivonattal alacsony kalóriatartalmú, frissítő italpor, amely energiával lát el, és akár többszörösen jobban élénkít, mint a kávé! Finom és megszüntetheti a nassolás utáni vágyat. Jótékonyan hat a légutakra, miközben anyagcsere-pörgető, méregtelenítő, zsírégető és vízhajtó hatású. Szellemi és fizikai munkához is kiváló, ezért sportolók, sofőrök, tanulók kedvenc itala!

Ki ne vágyna néha egy kis édességre? A Herbalife Fehérjeszeletek roppanó csokiburokban bűntudat nélküli nassolást jelentenek. Fehérjében gazdag, de alacsony a szénhidráttartalma, sportolóknak is ajánlott, hiszen fokozza a teljesítőképességet, állóképességet és többek között segít az izom építésében, ill. regenerálódásában.

Scroll to Top