Herbasiker

Életerő csomag

* Az eredmény egyénileg eltérő lehet. A jobb hatás érdekében kérj tőlem táplálkozási tanácsadást is!

Igazán az évszakváltáskor értékeljük ezt a programot, amikor kimerültnek, fáradtnak vagy ingerlékenynek érezzük magunkat. A csomag koffein mentesen biztosítja az életerőt, a fittséget és a jókedvet.

A helytelen étkezés, a rossz emésztés vagy a sok stressz miatt sokan nem tudják biztosítani szervezetük számára az alapvető tápanyagokat. Így táplálék-felhasználásuk nem tökéletes, és energiatermelésük is csökkenhet.

Herbalife Formula 1 shake minden szükséges tápanyagot tartalmaz, amire a szervezetnek napi szinten, sejtek szintjén szüksége van.  Feltölt mikro- és makro tápanyagokkal, miközben az alakodról is gondoskodik.

A Herbalife Formula 2 Multivitamin komplex nőknek/férfiaknak extra támogatást jelent a szervezetnek. Fedezd fel a 24 tápanyag erejét, mely biztosíthatja tested jó működését.

Nutrition Active Chlorella (alga), Shiitake gomba és Cayenne bors kivonatot, valamint B-vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Egyedülálló összetevői támogatják az általunk elfogyasztott ételek és étrend-kiegészítők értékes tápanyagainak hasznosítását, szervezetünk energiaellátását és a jó közérzetet.

Scroll to Top