Herbasiker

Herbalife cég

Célunk, hogy egészségesebbé és boldogabbá tegyük az embereket az egész Világon!

A HERBALIFE VEZETŐ TÁPLÁLKOZÁSSAL ÉS TESTSÚLY-SZABÁLYOZÁSSAL FOGLALKOZÓ CÉG, AMELY EGYEDÜLÁLLÓ ÜZLETI LEHETŐSÉGET KÍNÁL!

A HERBALIFE CÉG MAGAS SZÍNVONALÚ TERMÉKEI ÉS PROGRAMJAI AZ ALÁBBI TERÜLETEKRE KONCENTRÁLNAK:

  • TESTSÚLY-CSÖKKENTÉS
  • IDEÁLIS TÁPLÁLKOZÁS
  • SPORTTÁPLÁLKOZÁS
  • CÉLZOTT SZÉPSÉGÁPOLÁS
  • PÉNZÜGYI ELISMERÉSEK LEHETŐSÉGE

A kezdetek

A Herbalife céget Mark HUghes alapította 1980-ban, az Egyesül Államokban

Láttam, hogy édesanyám tönkreteszi az egészégét, sok éven át tartó nem biztonságos diétával. Egy fogyókúrás tabletta túladagolása miatt 36 éves korában meghalt. Ezt követően határoztam el, hogy életemet olyan termékek kifejlesztésére teszem fel, amelyek lehetővé teszik, a biztonságos, hatásos fogyókúrát és a helyes táplálkozást; megteremtik a szervezet természetes egyensúlyát és ezáltal javítják az életminőséget életkortól függetlenül.

Szívből ajánlom Önnek, hogy próbálja ki, mire képesek ezek a csodálatos termékek. A Herbalife segít Önnek, hogy jól érezze magát és olyan legyen a megjelenése, amilyenre mindig is vágyott!”

MARK HUGHES alapító, Herbalife

„A vetőmagtól az ebédlőasztalig...”

A ÉLEN AZ INNOVÁCIÓBAN!
Herbalife garantálja a magas minőséget, hiszen saját termőföldkkel, laboratóriumokkal és komoly szakmai bázissal rendelkezik, így uralja a teljes gyártási folyamatot a “vetőmagtól az étkezőasztalig”.

Számíthatsz a támogatásunkra!
A több mint egymillió Herbalife Független tag a világ több mint 90 országában értékesíti – éves szinten 1,8 milliárdos forgalommal – a Herbalife termékeit, így biztosak lehetünk abban, hogy minden rendelkezésére áll a siker eléréséhez. Amikor úgy érzi, készen áll megváltoztatni életét, büszkén támogatunk Téged a siker útján, lépésről lépésre, hogy:

  • kielégítsd táplálkozással, testsúlycsökkentéssel és szépségápolással kapcsolatos igényeit,
  • és ha szeretnéd, megismerheted az általunk ajánlott üzleti lehetőséget.

Minőségi termékekekkel és szakértők támogatásával a Herbalife segít, hogy kihozd magadból a maximumot. Fedezd fel a Herbalife-ot – és az életre szóló jóllétet!

Megbízható szakértők
A Herbalife piacvezetői sikere mögött Tudományos Tanácsadó Testülete áll. Ez az elismert tudományos szakértőkből álló Herbalife csapat kutatásokra és terméktesztekre alapozva irányítja a Herbalife termékek fejlesztését, így a Herbalife minőség napjaink legmagasabb színvonalát képviseli az iparágban.

Dr. David Heber, M.D., Ph.D., F.A.C.P., F.A.C.N.

elnök, Herbalife Tudományos & Orvosi Tanácsadó Testület

Dr. Heber tagja a Legjobb Amerikai Orvosoknak (The Best Doctors in America) és a Ki-kicsoda Amerikában-nak (Who’s Who in America).
Dr. Heber szaktudását számos alkalommal méltatta a média, többek közt az NBC, a CNN és a Discovery Channel is.
Dr. Heber fő kutatási területe a túlsúly kezelésére és a rák megelőzésére/kezelésére irányuló étrend. Ő a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem Emberi Táplálkozási Központjának* vezetője is.
Dr. Heber a következő fokozatokat érte el: B.S. kémiából, Magna Cum Laude, UCLA, 1969; M.D. Harvard Orvosi Egyetem, 1973; és Ph.D. élettanból, Kaliforniai Egyetem, 1978. Belgyógyászati, endokrinológia és a metabolisztikus tanácsadó-testületi kitüntetést kapott az Amerikai Belgyógyászati és Klinikai Táplálkozástudományi Tanácsadó Testülettől.
Amellett, hogy több mint 70 páratlannak titulát tudományos és két szakmai cikk fűződik nevéhez, a nagyközönségnek is írt könyveket: az egészséges szívműködésről szóló “Natural Remedies for a Healthy Heart” a testsúlycsökkentésre vonatkozó javaslatait tartalmazó “The Resolution Diet” és “What Color is Your Diet?”, továbbá legutolsó könyve a “The LA Shape Diet”.
Vezető a Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) Botanikai Étrend-kiegészítő Kutatói Központjában, a Nemzeti Rákkutatási Intézet (NCI) támogatott Klinikai Táplálkozáskutatás Egységnél és az UCLA-n a NIH Szubvenciós Táplálkozási és Túlsúly Képzésének.

Dr. Louis Ignarro, Orvostudományi Nobel-díjas†

A Herbalife kardiológiai tanácsadója

A tudós 1998. évi orvosi és élettani Nobel-díjat kapott felfedezéséért, a nitrogén-monoxid (NO) az élő szervezet számára nélkülözhetetlen hatásáért.
A számos kitüntetésén kívül, Dr. Ignarro-t 1998-ban beiktatták a Nemzeti Tudományos Akadémiába Amerikában és 1999-ben pedig felvették a Művészeti és Tudományos Akadémiára.
Dr. Ignarrot az Amerikai Szív Egyesület (American Heart Association) az Általános Kutató Díjjal (Basic Research Prize) tüntette ki, a szív- és érrendszertudomány továbbfejlesztésében kifejtett elsőrendű hozzájárulása miatt.
Dr. Ignarro egy könyvet is írt a nitrogén-monoxid rendkívüli egészségügyi előnyeiről (NO More Heart Disease).
Dr. Louis Ignarro 1998-ban – két másik tudóssal megosztva – megkapta a Nobel díjat Fiziológiából és Orvostudományból a “Nitric oxid és a jelző molekulák vér és érrendszerben történő” felfedezéseire vonatkozóan. Vizsgálatik szerint a nitrogén-oxid különleges módon befolyásolja a többi sejt működését.
Dr. Ignarro tehát az olyan elit tudósokhoz tartozik, akiknek a felfedezései az emberiséget rendkívüli módon megváltoztatták. A Farmakológia Különleges Professzora az UCLA Orvostudományi karán, korábban New Orleans-ban a Tulane Orvosi Egyetem farmakológiai professzora volt. Tanítói állása előtt a CIBA-GEIGY tudományos munkatársaként tevékenykedett. Dr. Ignarro nevéhez több cikk is fűződik. Szív- és érrendszerrel kapcsolatos tudományág fejlődéséhez való hozzájárulásáért az Amerikai Szívegyesület kitüntette Alapvető Kutatási Díjával. Ugyanezen évben a Nemzeti Tudományos Akadémia, majd egy év múlva az Amerikai Művészeti és Tudományos Akadémia avatta be tagjai közé.
Dr. Ignarro végzettségei: Farmakológiai B.S., Kolumbiai Egyetem, 1962; és farmakológiai Ph.D., Minnesota Egyetem, 1966. 1968-ban a nemzeti Egészségügyi Hivatal posztdoktorátusi ösztöndíjjal tüntette ki.
† A Nobel-díj a Nobel Alapítvány bejegyzett márkaneve.

Érdekesség
Dr. Louis Ignarro egyedülálló példamutató egyéniség. Rendszeresen sportol és imád maratoni távokat lefutni. 62 éves korában indult először a Los angeles-i maratoni futóversenyen. Saját sport-sikerén felbuzdulva rendszeres résztvevője lett a maratoni futóversenyeknek, évente legalább kétszer lefutja a 42,195 km-es távot.
64 éves korában, Stokholmban – éppen abban a városban, ahol hat évvel korábban a Nobel-díjat is átvehette – másfél órával megjavította saját addigi, maratoni futásban elért, rekordját. 69 évesen már a 13. versenyén is túl van és még érmeket is szerzett!

„Mióta felfedeztem a nitrogén-monoxid jótékony hatását a szívpanaszokra, kötelességemmé vált, hogy ezt a tényt hirdessem világszerte. A karrierem fénypontja Nobel-díj volt, amit a nitrogén-monoxid hatásmechanizmusának felfedezéséért kaptam és ez lehetőséget nyújtott számomra arra, hogy eljutassam Önhöz az életmentő hírt. A nitrogén-monoxiodot csak úgy hívják, mint a “csodamolekulát”, vagy mint az “élet szikráját”, olyan rendkívül fontos szerepet tölt be a test minden sejtjének egészségébe. A nitrogén-monoxid megelőzhet és kezelhet több panaszt egyszerre.”
(Dr. Louis Ignarro, forrás: http://www.drignarro.com/ ) Mint fáradhatatlan kutató, folyamatosan arra törekszik, hogy a tudomány határait tovább tágítsa és más orvosokkal is megismertesse a Herbalife misszióját.

Dr. Luigi Gratton M.P.H.

alelnök, Herbalife Táplálkozástudományi Tanácsadó Testület

“Élj aktívan, légy egészségesebb! Napi 30 perc mozgás évekkel hosszabbíthatja meg életed…”

Itt az ideje, hogy aktívabb életmódbe kezdj, és aktívabbá válj. Életkorodtól vagy fizikai aktivitásától függetlenül mindenki élvezheti a napi testmozgás jótékony hatásait.
A testmozgás számtalan pozitív egészségügyi hatással rendelkezik. Most hármat említek, hogy ezzel is motiváljalak!

Erős csontok és izmok
Klinikai kutatások igazolják, hogy a rendszeres testmozgás a legjobb módszer a csontok egészségének megőrzéséhez. A súlyemelő vagy erőnléti mozgásformák, például a gyakorlás, a futás vagy a nyújtószalagok és súlyok alkalmazása segít a csonttömeg megőrzésében. Az izomzat építése nem csak a csontok egészségéhez járulhat hozzá, de kalóriát is éget, így ideális testsúlyunkat is megőrizhetjük.

Csökkenti a stresszt
A testmozgás során endorfinok szabadulnak fel a szervezetünkben, amely jóleső, pihentető érzést kelt. Egy stresszes nap után egy gyors gyaloglás vagy rövid edzés lehet a legjobb nyugtató.

Testsúlykontroll
A hatékony testsúlykontrollhoz elengedhetetlen az ülő tevékenységek csökkentése, a testmozgás növelése és több kalória elégetése, mint amennyit elfogyasztunk. Emellett táplálkozzunk kiegyensúlyozottan, fogyasszunk sok zöldséget, kalciumot és fehérjét-ezzel nemcsak súlyunkat őrizhetjük meg, hanem a csontok egészségét is.

Természetesen, nem egyszerű aktív életet élni és mellette egészséges ételeket készíteni. Szerencse azonban a Herbalife kényelmesen elkészíthető és finom lehetőséget kínál Testsúlykontroll termékcsaládjával, Célzott termékeivel, valamint az Életerő és Fittség termékeivel.

A nyári hónapok kezdetével egyre több időt töltünk a napon. A Herbalife Szépségápolási termékei megvédik és táplálják bőrünket. A tökéletes, jó közérzet a célunk, a Herbalife pedig segít elérni, hogy egész életünkben aktívak maradhassunk.”

Scroll to Top