Herbasiker

Lapos has program

* Az eredmény egyénileg eltérő lehet. A jobb hatás érdekében kérj tőlem táplálkozási tanácsadást is!

A formás has nem csak esztétikai szempontból fontos. A hasi zsír számos egészségügyi problémát jelenthet, sok esetben felelős még a különböző gyulladások kialakulásáért is. Lendülj csúcsformába és maradj energikus termékeinkkel. Karcsúsítsd le a pocakod! A fogyás centiméterekben is mérhető lesz.

Herbalife Formula 1 shake minden szükséges tápanyagot tartalmaz, amire a szervezetnek napi szinten, sejtek szintjén szüksége van.  Feltölt mikro- és makro tápanyagokkal, miközben az alakodról is gondoskodik. Eltelít, jóllakat és az elért eredmények hosszútávon megmaradnak, hiszen egészséges működésre hangoljuk a szervezetet.

A különleges Herbalife Instant Gyógynövény Italpor tea kivonattal alacsony kalóriatartalmú, frissítő italpor, amely energiával lát el, és akár többszörösen jobban élénkít, mint a kávé! Finom és megszüntetheti a nassolás utáni vágyat. Jótékonyan hat a légutakra, miközben anyagcsere-pörgető, méregtelenítő, zsírégető és vízhajtó hatású. Szellemi és fizikai munkához is kiváló, ezért sportolók, sofőrök, tanulók kedvenc itala!

Phyto Complete keményen dolgozik, mialatt éled az életed. Gondosan összeállított Fiit-NS-sel, azaz egy tudományosan vizsgált összetevővel készült, amely bizonyítottan támogatja a derékkörfogat és a hasi zsír csökkentését, valamint javítja a vitalitást és az energiát. Ez a fitonutriensekben gazdag kapszula természetes koffeint tartalmaz, és tele van C-vitaminnal, B3-vitaminnal, krómmal és olyan növényi kivonatokkal, mint a guarana, a zöld tea, a grapefruit, a szőlő és a feketerépa.

Scroll to Top