Herbasiker

Sikertörténetek

Dr. Nonn Tímea jogász

A Herbalife már több éve az életem része. Megtaláltam azt az élelmiszert, ami egészséges, tápláló, energiát ad, és persze nagyon finom!

Sok kedvencem van, de amit most kiemelnék, az a PhytoComplete, ami energiát ad és cm-ben mérhetően csökkenti a derék körméretemet. Jogászként ugyanis sokat ülök, így nagyon fontos nekem, hogy ezzel a tablettával el tudom kerülni a stressz-evést is. Szeretek edzeni járni, így a sportban is nagy hasznát veszem a termékeknek.

Ami a Herbalife egyik legnagyobb előnye, hogy sikeresen tudom vele csökkenteni a súlyomat, miközben jobb a közérzetem, több az energiám és javulnak folyamatosan a sporteredményeim is.

Jól érzem magam a bőrömben, ezért a termékeket családtagjaimnak, barátaimnak és kollégáimnak is szoktam ajánlani minden életszakaszukban.”

Hitri Móni edző

Egész életemben kerestem a megfelelő táplálkozási formát, amit könnyedén tudok követni és a közérzetem is jó tőle! Hála egy kedves ismerősömnek, Vujicsity Vikinek megismerkedtem a Herbalife termékekkel, és előítéletemet félre téve adtam a termékeknek egy esélyt. 

Mindig is az egészséges táplálkozás híve voltam, de be kell vallani, hogy nem könnyű dolog rendszeresen tudatosan odafigyelni, hogy mit egyek. A Herbalife egy nagyon könnyű és egyszerű lehetőségnek tűnt. 

2019 márciusában kezdődött el a Herbalife-os életem, amit imádok! Ahogy elkezdtem a Formula 1 shake-t fogyasztani csak úgy pörögtek lefelé a kilók. Szinte napról-napra jöttek az eredmények és mindig komfortosan éreztem magam a testemben, ami számomra nagyon sokat jelent. A munkám során és a hétvégeken is, a termékeket könnyedén be tudtam építeni az életembe. 

Márciusban még 66,2 kg mutatott a mérleg, egy hónap múlva már -4 kilóval kevesebb voltam, és mára már kerek 60 kg-t látok, amikor ráállok a mérlegre. Ami viszont, számomra a legfontosabb, hogy teljesen átformálódott a testem. Edző vagyok és speedfitness edzéssel is hozzásegítettem a fogyáshoz. 

Ma már, boldogan állok a tükör előtt és örömmel kijelentem, hogy én is megcsináltam! Kedvenc termékeim: Herbalife Formula 1 shake, Multi-rost ital, Fehérjeszeletek, Pirított szójabab, Thermo Complete, MicrobioticMax.”

Horváth Zsóka

Évek óta rendszeres fogyasztója vagyok a Herbalife termékeknek. Sokat segített, hogy energiámat, fizikai állóképességemet megtartsam.

A mozgás az életem. 

Több mint 20 éve rendszeresen úszom heti egy-két alkalommal 3000-3000 méter. Volt egy nagy célom: 70. szülinapomra szerettem volna 10. alkalommal is átúszni a Balatont, ami sikerült is. Két alkalommal a Velencei tó úszáson is részt vettem. Szeretek zumbázni, és rendszeresen ott voltam a Herbalife FittNapokon is. A járványhelyzet ideje alatt se maradtam tétlen. Viki online edzésein vettem részt majdnem minden nap. A társasházban, ahol lakunk, van egy kis kert, párommal mi tartjuk rendben.

Mind ezekért nagyon fontos számomra a jó kondíció, az erőnlét és hogy mindig fitt legyek!

Vannak kedvenc termékeim, mint pl. a most roppanósnak nevezett, számomra „csoki golyós” Formula 1 shake. 

Több féle shake-et is tartok otthon, s ezeket szoktam keverni, vagy gyümülcsökkel, gyümölcslével dúsítani.

Család nagy kedvence a mandulás-vaníliás Fehérjeszelet, és párom nagyon szereti a Formula 1 Express szeletet is.

Sokat mozgok, ezért nekem nagyon fontos a hidratáltság, így aztán CR7 Drive ital is mindig van itthon.

Köszönöm a Herbalife-nek, hogy ilyen nagyszerű termékeket hozott létre.

Köszönöm Dankának a sok-sok tanácsot, segítséget, és végül, de nem utolsó sorban köszönöm Vikinek, aki fittségünk megőrzésében a mai napig töretlen lelkesedéssel tartja az online órákat!”

Losonc Andrea masszőr

„Szívem szerint a Herbalife praktikussága a legjobb nekem. Nincs időm enni, pörög az életem. Ezt meg csak felrázom a shakerbe és kész. Tudom, hogy minden benne van.”

Sárközy Szilvia senior műugró

Szeretem a Herbalife-ot, mert 2005 óta mindenféle életszakaszomban segített, hol lefogyni, hol “csak” egészségesnek maradni…

A kedvenceim a roppanó kekszes Formula 1 shake, amit a gyermekeimmel együtt naponta fogyasztunk. Fontosnak tartom, hogy a lányom gluténérzékenyként is fogyaszthatja.

Jó szívvel ajánlom kicsiknek és nagyoknak, hobbi- és élsportolóknak!”

Varga Viktor projektmenedzser, világutazó

Azért szeretem a Herbalife termékeket, mert mindenki számára könnyen elérhető, egészséges, finom és személyre szabható.

A kedvenc termékeim a Formula 1 shake és az Formula 1 Expressz szelet, mert teljes értékű étkezést biztosít, amit 20 év alatt sem lehet megunni. Egy-egy Fehérjeszeletet mindig zsebre vágok, tökéletes útitárs, ami energiát ad és jóllakom vele.

Mindenkinek folyamatosan ajánlom, hogy legalább reggelire használja a termékeket, mert így energiával feltöltve könnyebben megy a munka. Édesapámnak alakformálás miatt és a sportteljesítménye fokozására ajánlottam. Nagyon jó eredményeket ért el, lefogyott és több éve tartja a súlyát.”

Scroll to Top