Herbasiker

Immune Booster – étrendkiegészítő ital (21 adag)

Sale!

10.985Ft

Termék áttekintés

Immunrendszerünk egy hihetetlenül összetett hálózat, amely csendben és fáradhatatlanul dolgozik minden egyes nap. Támogasd immunrendszered az Immune Boosterrel, mert az egészség a gyomrunktól indul el.

Ez a por formájú étrendkiegészítő ital EpiCor®-ral, egy tudományosan bizonyított hatásos, szárított élesztő alapú összetevővel készült. 

Az Immune Booster okos táplálék az immunrendszerednek. Kulcsfontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez, így C- és D-vitamin, a szelén és a cink.

 Az Immune Booster 10 tasakos dobozban kapható, és kiválóan alkalmas arra, hogy útközben is fogyaszthasd! 

Kulcsfontosságú előnyök:

  • Frissítő, bogyós íz.
  • Olyan kulcsfontosságú vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. Ezek közé tartozik a C- és D-vitamin, szelén és cink. EpiCor®-t is tartalmaz, egy tudományosan bizonyítottan hatásos szárított élesztő alapú összetevőt
  • C-vitamin, cink és szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stressztől való védelméhez.
  • Vegetáriánusoknak is ideális.

MI AZ EPICOR®?

Az EpiCor® posztbiotikum egy élesztő (“Saccharomyces cerevisiae”) felhasználásával készült teljes élelmiszer-fermentátum, amely egy szorosan titkosított fermentációs és szárítási folyamaton megy keresztül. Ez a fermentációs folyamat egyedi ujjlenyomatot képez a metabolitokból, beleértve a fehérjéket, polifenolokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, poliszacharidokat, rostokat és egyéb tápanyagokat.

Több mint egy tucat publikált tanulmány kimutatta, hogy az EpiCor® posztbiotikum segít az immunrendszer támogatásában és a bél mikrobióta modulálásában. Naponta szedve az EpiCor® posztbiotikum biztonságos és hatékony módja annak, hogy az emberek egészségesebben éljenek.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A természetes fermentációs folyamat során előállított EpiCor® posztbiotikum támogatja az egészséges bélmikrobiómát, amely – amint azt a folyamatban lévő kutatások sugallják – hozzájárul az egészséges immunrendszer támogatásához. Gazdag anyagcseretermékekben, és napi bevitellel vitaminként hat az immunrendszerre.

MIT LEHET TUDNI A TÖBBI ÖSSZETEVŐRŐL?

A termékben található vitaminokról és ásványi anyagokról pedig jól tudjuk azt, hogy számos vírusos fertőzés megelőzésében, betegségből való felépülésben óriási szerepük van. Így az orvosok pl. a COVID esetében is a C-vitamin, a D-vitamin és a zink fogyasztását javasolják.

Fogyasztási javaslat:

Élvezd az Immune Boostert naponta. Önts hozzá egy tasakot (3,7 g) 150 ml vízhez, és keverd amíg feloldódik. Napi egy pohárral étkezés közben elfogyasztva a termék segít egy kiegyensúlyozott és változatos étrend kialakításában, egy aktív, egészséges életmód részeként.

Scroll to Top