Herbasiker

AloeMax ital koncentrátum (473 ml – 97% aloe tartalom)

Sale!

15.580Ft

Ez az ízletes és frissítő Herbalife AloeMax ital az aloe vera előnyeit kihasználva elősegíti az emésztési rendszer kiegyensúlyozott működését és szervezeted természetes öntisztító folyamatát.

A Herbal Aloe Max Egészséges Reggeli program része!
A Herbal Aloe Max 97 % aloe vera levélből származó gélt tartalmaz és a „Nemzetközi Aloe Tudományos Bizottság”(IASC)* minőségbiztosítási tanúsítványával ellátott. Íze enyhe, kellemes. Élvezd a Herbalife AloeMax koncentrátum jótékony hatását és dobd fel vized ezzel a frissítő, egészséges itallal.
Nem tartalmaz mesterséges ízesítőket, színezéket és édesítőket, így a Herbalife AloeMAX Ital Koncentrátum egy nagyszerű megoldás a cukor bevitel minimalizálására és a víz bevitelének növelésére!
Egyfolytában rohansz, futtában eszel? Ne terheld tovább az emésztésed!
Ez az ízletes és frissítő Herbalife AloeMax ital az aloe vera előnyeit kihasználva elősegíti az emésztési rendszer kiegyensúlyozott működését és szervezeted természetes öntisztító folyamatát. A tisztító ital, ami új erőt ad testnek, hozzásegíti az emésztőrendszer megnyugtatásához és oltja a szomjúságérzetet. Segít szervezetednek, hogy csúcsformában lendüljön!
Kimondottan javasolt refluxos, bélgyulladásos panaszok enyhítésére, továbbá várandós anyukák émelygését is csillapíthatja.

HASZNÁLAT
Könnyen és gyorsan elkészíthető – csak vízzel, vagy gyümölcslével kell összekeverni. Egészséges alternatíva a kávéval, a teával és a kalóriadús szénsavas üdítőitalokkal szemben.

Kalória-tartalma alacsony: Az aloe vera beszerzés a Herbalife Innováció és Gyártási Központban történik.

A „vetőmagtól a készételig” program teljes folyamata a Herbalife tulajdonában van. * az IASC által jóváhagyva

Scroll to Top