Herbasiker

HerbalifelineMax halolaj tabletta (30 db)

Sale!

9.950Ft

A Herbalifeline Max egy EPA és DHA omega-3 zsírsavakban gazdag étrend-kiegészítő, mely hozzájárul a szív normál működéséhez, valamint a normál vérnyomás és a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához. A DHA hozzájárul a normál agyi funkciók és a látás fenntartásához.

KULCSFONTOSSÁGÚ ELŐNYÖK
• 5 egészségügyi állítás:
– EPA és DHA hozzájárul a szív normál működéséhez* (1 kapszula)
– DHA hozzájárul az agy normál működésének fenntartásához** (1 kapszula)
– DHA hozzájárul a normál látás fenntartásához** (1kapszula)
– EPA és DHA hozzájárul a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához*** (4 kapszula)
– EPA és DHA hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához**** (5 kapszula)
• A Friend of the Sea által akkreditált, fenntartható forrásból származó halolaj
• Nincs halas utóíze köszönhetően a kakukkfűből és borsmentából származó olajaknak.
• A Herbalifeline® Max összetevőit egy vegetáriánus gélkapszulába zártuk.

HOGYAN SEGÍTHET NEKED?
Kutatások szerint a nyugati táplálkozás nagyon alacsony mértékben tartalmaz hosszúláncú omega-3 zsírsavakat (EPA & DHA) (Simopoulos, 2002, 2011)*, ezért az étrend-kiegészítők fogyasztása jótékony hatású lehet. Táplálkozási szakemberek javaslata alapján hetente 2-3 adag halat kellene fogyasztani, hogy elérjük az ajánlott napi omega-3 zsírsav-bevitelt (AHA, 2012)**.
Már napi 1 Herbalifeline® Max kapszula fogyasztása segít elérni az optimális, 250 mg EPA és DHA beviteli értéket, melyre napi szinten szükség van.

*Simopoulos, A.P. (2002). Az omega-6/omega-3 zsírsavak arányának fontossága. Biomed Pharmacother, 56(8), 365-379. Simopoulos. A.P.(2011). omega-6/omega-3 zsírsavak egyensúlyának fontossága az egészségben és betegségben: a táplálkozás evolúciós aspektusai. World Rev Nutr Diet, 102, 10-21. doi: 10.1159/000327785
** AHA (2012). Fish 101. from Dallas, TX: American Heart Association

HASZNÁLAT
Vegyél be 1, 4 vagy 5 kapszulát naponta vízzel (függően attól, hogy milyen jótékony hatást szeretnél elérni), lehetőség szerint étkezések közben, a nap során elosztva fogyaszd.

*A jótékony hatás napi 250 mg EPA és DHA bevitelével érhető el.
**A jótékony hatás napi 250 mg DHA bevitelével érhető el
***A jótékony hatás napi 2 g EPA és DHA bevitelével érhető el
****A jótékony hatás napi 3 g EPA és DHA bevitelével érhető el.

Ne lépje túl az EPA és DHA együttes napi 5 g fogyasztást.

AZ OMEGA-3 ESSZENCIÁLIS ZSÍRSAVAK:
Esszenciálisak, és mivel szervezetünk nem tudja megtermelni az Omega-3 zsírsavakat, így más forrásból kell biztosítani meglétüket.
Eicosapentaenoic savat (EPA) és docosahexaenoic savakat (DHA) tartalmaz, amelyet szervezetünk prosztaglandinokká alakít. Ezek a hormonszerű anyagok elengedhetetlenek bizonyos agyi funkciók-például a látás, a kondíció, a hangulat és a tanulási képességek-megfelelő működéséhez. Segítenek az egészséges koleszterinszint és a vér trigliceridszintjének fenntartásában is, így szinten tartják a vérnyomást, megőrzik az immunrendszer egészségét és megszüntetik a gyulladásokat.
Az alacsony reflux a lehető legalacsonyabbra csökkenti a halolaj-ízt emésztés közben.
Az apró, puha zselé-kapszula könnyen lenyelhető.

LEGFŐBB ÖSSZETEVŐK
• Omega-3 zsírsavak
• EPA
• DHA
• halolaj koncentrátum
• kakukkfűolaj
• szegfűolaj
• borsmentaolaj

TUDTAD?
Az esszenciális zsírsavak hiányának egyik leggyakoribb jele a száraz bőr.
Az esszenciális zsírsavak tönkremennek hő hatására, vagy ha oxigénnel érintkeznek. Ha csökkenteni szeretnéd a káros zsírfogyasztást, ne fogyassz sült ételeket, égetett vagy barna zsírokat, telített vagy hidrogenizált zsírokat, és napi étrendjét egészítsd ki minőségi esszenciális zsírsav-kiegészítőkkel, pl. a Herbalifelinemax kapszulával.

EGÉSZSÉGÜGYI TÉNYEK
Az esszenciális zsírsavak “jó” zsírok, amelyek jótékony hatással vannak szervezetünkre, főként a szívünkre, és esszenciálisak, mert a szervezetünk nem képes őket előállítani. Az Omega-3 és az Omega-6 két esszenciális zsírsav, amelyek pozitív hatással vannak szervezetünkre, ha mindkettő szintje kiegyensúlyozott.
Tanulmányok szerint a nyugati étrend Omega-3 esszenciális zsírsavban szegény, és ez felborítja a zsírsavak mennyiségének egyensúlyát-ezért szükségünk van kiegészítésre.

Scroll to Top