Herbasiker

Herbalife Nutrition Szakácskönyv

Sale!

5.850Ft

Íme az eszköz, ami beindítja konyhai kreativitásodat. Értelmezzük együtt újra a főzést!

Ez a könyv segít szabadjára engedni a fantáziádat és valami újat, nagyszerűen finomat alkotni.

Használd a könyvet inspirációként és mutasd meg remekműveidet másoknak is! Így ők is beilleszthetik táplálkozásukba ezeket a trükköket.

Főételektől kezdve, a nasikon át, az édességeken keresztül a turmixokig – ez a könyv inspirál és becsábít a konyhába!

80 egészséges recepttel töltöttük meg, ami új és izgalmas ízek felfedezésére bátorít! Akár már évtizedek óta fogyasztod a Herbalife termékeket, akár még csak most kezdesz el ismerkedni velük, számos ötletet találsz ebben a könyvben arra, hogy hogyan illeszd be a termékeket táplálkozásodba új és izgalmas formában. Itt mindenki talál magának valamit: a spanyol gazpachotól a norvég ropogós kenyéren át a görög falafelig és dél-afrikai Herbalife csokiig.

Én minden egyes percét élveztem a receptek tesztelésének és elkészítésének konyhámban. Mert nem csak finomak és ínycsiklandóak, de egészségesek, telis-tele vannak rostokkal és tápanyagokkal, amelyek támogatják egészséges, aktív életmódodat.

Lapozd fel a könyvet és főzz magadnak és szeretteidnek valami finomat, vagy ásd bele magad a részletesebb, nagyobb előkészületeket igénylő receptekbe és nyűgözz le főztöddel egy nagyobb társaságot! 

47 recept Tanácsadóinktól és 33 recept Rachel Allentől származik, így van miből válogatnod.

Scroll to Top