Herbasiker

Herbalife Formula 3 Személyre szabott fehérje-koncentrátum (240g)

Sale!

11.990Ft

Kiváló minőségű fehérje-kiegészítő, amely hozzáadható a Herbalife Formula 1 shake-hez is!

A fehérje segíti az emésztést, a kalóriák elégetését, és féken tartja az éhségérzetet, továbbá a Herbalife shakek tökéletes kiegészítője lehet.
A testépítők és a fogyókúrázók kedvence: ez a termék ideális a magasabb fehérjebevitel eléréséhez, az izomzat regeneráláshoz, és az éhségérzet csökkenetéséhez.
Kiváló minőségű szójafehérjét tartalmaz 75%-ban (melynek segítségével a vércukor szint kevésbé ingadozó (alacsony GI), alacsony só- és zsírtartalmú és laktóz érzékenyek is fogyaszthatják), valamint 24,5%-ban savó-fehérjét is tartalmaz.
Szervezetének minden nap szüksége van a megfelelő mennyiségű fehérjére ahhoz, hogy erős és egészséges maradhasson. Sajnos sok fogyókúrás fehérjeforrás, köztük a hús, a sajt és a diófélék, nagy mennyiségű nemkívánatos zsírt és kalóriát tartalmaznak.
A Herbalife Személyre Szabott Fehérjekoncentrátum kényelmes, zsírszegény, táplálék-kiegészítő fehérje, mely segít abban, hogy karcsú és fitt maradj, izmaid megfeszüljenek.
Sportolóknak is ajánlott, hiszen tömegnövelő hatású. Segítségével saját izmaink égetik el a zsírt a szervezetünkben, nem úgy, mint a hagyományos koplalásos diétáknál, amikor legtöbbször minimális zsírveszteség mellett, nagy az izomtömeg veszteség. Így könnyen formás alakra tehetünk szert, kevés kilogramm, de annál több centiméter veszteséggel!
Egyéni szükségleteiddel összhangban növeli a fehérjebevitelt.
Segít megőrizni a sovány izomtömeget, ami fokozza az anyagcserét és serkenti a kalóriaégetést. Kiváló minőségű szója-és tejsavófehérjét tartalmaz.

Ízesítés nélküli, így könnyebben hozzáadható a Herbalife Formula 1 shake-hez, krémlevesekhez, főzelékekhez, mártásokhoz.

 

Scroll to Top