SIKERTÖRTÉNETEK


Sárközy Szilvia, szenior műugró, edző

szilvia

„3 aranyérmet szereztem és tartósan karcsúsodtam!”
„Sport sikereim ellenére sajnos a súlyommal kamaszkortól kezdve „problémám” volt, állandóan ügyelnem kellett arra, mit is eszem. Amikor néhány éve abbahagytam az aktív, vagyis a napi több edzést igénylő sportot, ez rögtön meg is látszott rajtam – testsúlyom gyarapodott. Többféle módszerrel, kisebb nagyobb eredményeket értem el a súlycsökkentésben, de egyik sem volt tartós.
2004-ben sikerült visszanyernem eredeti alakomat és fittségemet, és újra edzeni kezdtem. Ennek eredményeképpen június elején az Olaszországban –Riccione-ban- rendezett Senior Világbajnokságon 2 aranyérmet szereztem. A győzelem után sajnos nem volt motivációm és sport karrieremet teljesen elhanyagoltam. Ez azzal járt, hogy észrevétlenül, igen hamar felszedtem jó pár kilót. 2005. januárjában pedig letettem a cigarettát is - ez további plusz kilókat, és a ruhatáram teljes cseréjét jelentette.
Az idő haladtával ismét visszanyertem lelkesedésemet, és megérlelődött bennem az elhatározás, hogy részt veszek az augusztusi Senior Európa Bajnokságon, aminek Stockholm adott otthont. Egészen áprilisig húztam az időt, amikor is rádöbbentem, hogy már alig maradt időm a felkészülésre. Túlsúlyos voltam, és szó sem lehetett arról, hogy „megmutassam magam fürdőruhában”.
Ekkor a véletlen folytán találkoztam a Herbalife-al. Lesz ami lesz, nincs mit vesztenem - alapon belevágtam a Tanácsadóim által előírt programba. Nem esett nehezemre betartani, mert volt motivációm, és az eredmény is hamar megmutatkozott. Kezdetben csak apróbb változásokat észleltem, de egy idő után az előző évi ruháimból egyre többet tudtam ismét felvenni – hihetetlenül boldog voltam!
Az első hónap végére a súlycsökkenés mindenki által láthatóvá vált. Ekkor elkezdtem az edzéseket is, készültem a Bajnokságra és a második hónapra sikerült elérnem a megálmodott, számomra ideális testsúlyt.
Boldogan számolhatok be arról, hogy a stockholmi Senior Európa Bajnokság maximálisan jól sikerült, hiszen 3 aranyérmet szereztem – az 1 és a 3 méteres műugrás és a toronyugrás. Kitűnő formában voltam – és az alakom is tökéletes volt! Köszönettel tartozom ezért Barticsevity Dankának és lányának, Vujicsity Vikinek, akik végig mellettem álltak és bíztattak - és természetesen a termékeknek. Nélkülük ez nem sikerült volna!
Továbbra is fogyasztom a termékeket, hogy tartani tudjam a súlyomat. Berögzült étkezési szokásaim megváltoztatása is nagy segítségemre volt. A vitalitásom, az energiaszintem és az állóképességem is megnőtt. A Herbalife termékeit mindenkinek javasolni tudom, aki tartósan szeretne megszabadulni a felesleges kilóktól, és jól szeretné érezni magát a bőrében.
Azóta már két gyermek büszke édesanyja vagyok. Várandóságomat és a szoptatást is a Herbalife-fal csináltam végig, sikeresen. A Herbalife az életünk része!

Stefánk Zoltán, 39 éves, mountain bike – down hill versenyző

stefank zoltan

„Sportos családunkban nélkülözhetetlen „családtaggá vált” a Herbalife, ami a sikereink egyik kulcsa.”
Egész életemben a sport, a mozgás öröme jelentette számomra a valódi kikapcsolódást.
Feleségem révén ismerkedtem meg a Herbalife-fal. 2005. tavaszán már „végig csináltam egy passzív testsúlykontroll programot” vagyis drukkoltam a feleségemnek a sikeres fogyókúrájához. Az eredményeket látva minden kétségem elszállt és egy kis családi bíztatás hatására 2006. tavaszán sikerült 2 hónap alatt 10 kiló zsírfeleslegtől megszabadulnom. Egészségügyi változások is történtek: a szokásos tavaszi allergiám a minimálisra csökkent, már gyógyszerek fogyasztására sem volt szükségem.
Vitalitásom ismét olyan lett, mint „fiatal koromban” és a versenyidény kezdetére az ellenfelek is észrevették a pozitív változásokat. A „korral járó pocak” már a múlté és az edzéseket is megsokszorozódott energiával bírom. Külön öröm, hogy dopping nélkül tudom kihozni magamból a maximumot! Célom az idei országos bajnokságon és a különböző nemzetközi versenyeken minél többször a dobogóra állni. Sportos családunkban nélkülözhetetlen „családtaggá vált” a Herbalife, ami a sikereink egyik kulcsa.

Nagy Barbara

barbara

„Az erőnlétem az egekbe szökött... Ma már el sem tudom képzelni a reggelemet a kedvenc Shake-em nélkül!”
Mióta az eszemet tudom, mindig súlyproblémákkal küzdöttem, hol több, hol kevesebb felesleg volt rajtam, tipikus jojó effektus, de a probléma sosem oldódott meg igazán. Nagyon sokféle diétával próbálkoztam, amik hatékonyak is voltak, persze amíg betartottam őket, de sajnos végleges megoldást egyik sem jelentett számomra. Az áttörés az életemben 20 évesen kezdődött, megelégeltem a rólam kialakult képet és mindenképpen változtatni akartam. Az életem fenekestül felfordul én a „duci” kislány, beiratkoztam egy aerobic sportedzői tanfolyamra.
Nagyon sokat köszönhetek annak az egy évnek, hisz sok mindenre rávilágított. Elkezdtem megtanulni táplálkozni, az elején működött, de egy idő után a kilók megálltak, centikben változtam. Sikerült lefogynom így 15 kg-ot ez sokat jelentett nekem, hisz egyrészről saját sikernek könyveltem el, még magamat is megleptem a kitartásommal. Azonban végeztem az iskolával, kikerültem a „nagyvilágba”, dolgoztam edzettem és a súlyom és az állapotom is stagnált, éreztem, hogy valami hiányzik a táplálkozásomból, hogy hiába küzdök még tovább, nincs eredménye és ettől elkeseredtem.
Ekkor jött az életembe a Herbalife, azt hiszem a legjobbkor! Előző munkahelyemről eljöttem és az álláskeresés hevében lettem figyelmes egy hirdetésre, jelentkeztem, be is hívtak és egy előadáson vettem részt, melyet Barticsevity Danka tartott. Meghívott egy mérésre, ahol még részletesebb tájékoztatást kaptam a termékekről és a testem állapotáról. Úgy gondoltam, hogy pont erre van szükségem, hát belevágtam az elején még félve, hisz annyi mindent kipróbáltam már az életem során és sok sikert egy
ik sem hozott. Az elején csak teszteltem, majd úgy éreztem, hogy nem hozza a várt eredményt, hívtam is a tanácsadómat, mondtam neki, hogy én nem laktam vele jól, reggelre nekem ez kevés, de megnyugtatott. Egy shake-kel és doboz Fehérjeszelettel folytattam a programot, ahogyan ajánlotta és azt hiszem ez volt a legjobb döntés, amit tehettem. Majd később bővült a termékfogyasztásom. Kipróbáltam a Rost tablettát és a Multivitamint. Időközben pedig elkezdtem komolyan foglalkozni az edzősködéssel, így igényeltem a H3O Prot is, mely megdobja az erőnlétemet.
Megszűntek a komoly emésztőrendszeri gondjaim. És ma már el sem tudom képzelni a reggelemet a kedvenc Shakem nélkül. Az erőnlétem az egekbe szökött és ez nagyban megkönnyíti a dolgomat. Nem mellékesen 2 további kilótól szabadultam meg és több centi mínusztól 3 hónap alatt! :) Így most a shake, a Rost tabletta és a Multivitamin elengedhetetlen része a napi táplálkozásomnak. A kozmetikai termékekből, pedig a Herbal Aloe sampont és a kondicionálót használom előszeretettel és így kívül belül élvezem az egészséget!!
Szeretném megköszönni Dankának, hogy kitartott mellettem és támogatott és persze a Herbalife-nak, hogy azon dolgozik, hogy az emberek élete jobb legyen.

Velez Vörös Melinda

velez melinda

„1 hónap alatt koplalás nélkül fogytam 4 cm-t a csípőmről és 2 cm-t a combomról, emellett sportteljesítményem nőtt és a kávé igényem csökkent.”
Velez Vörös Melinda vagyok, mentőtiszt hallgató. Mindig is problémáim voltak a súlyommal és a kinézetemmel. Nem szívesen néztem tükörbe, nem szerettem magamat. Arra vágytam, hogy olyan ruhákat vehessek fel és úgy öltözködhessek, ahogyan a lányok a magazinokban. Gyengém az édesség és a kávé. Minden reggelem kávéval indult és azzal is folytatódott, gyakran a reggelit is kihagytam. Tornáztam, futottam, diétáztam, de akkor sem fogytam. A leginkább a csípőmön levő „úszógumi” zavart. A vízilabdának köszönhetően nem híztam tovább, de fogyni sem tudtam. 3 évvel ezelőtt keresett meg Vujicsity Viki a Herbalife-fal, akkor nem hallgattam rá és csapatom is elutasította.
Néhány év elteltével Budapestre költöztem, hogy itt folytassam tanulmányaimat. Kikerültem a megszokott életritmusomból, kevesebb edzés, több ülés és újra hízni kezdtem. A vizsgaidőszak is megviselt. Még több kávéra volt szükségem, és ha nem ittam meg a napi minimum 5 kávémat a fejem is fájt. Ekkor ismét felkeresett Viki és ezúttal személyesen is elmondhatta történetét. Érdekelt és tetszett, amit mondott. Sportolóként fontos, hogy a táplálék, amit szervezetembe viszek, egészséges legyen és fedezze a szükségleteimet, valamint a koplalós diétákkal szemben izomból ne veszítsek. November óta fogyasztom a Herbalife Formula 1 shaket és a Rost tablettát.
1 hónap alatt koplalás nélkül fogytam 4 cm-t a csípőmről és 2 cm-t a combomról, emellett sportteljesítményem nőtt és a kávé igényem csökkent. A LiftOff-nak köszönhetően, több energiám van edzéseken és meccseken. Jobb lett az erőnléti állapotom, gyorsabban és könnyebben tudok úszni és az edzéseket is könnyebben csinálom végig. Később fáradok el és erősebbnek érzem a lövéseimet. Már az edzőm is megjegyezte, hogy sokat fejlődtem e tekintetben. Azóta további 7 cm ment le a csípő tájékról, a zsírpárnák eltűntek a testemről.
Már szeretek tükörbe nézni és tetszik, amit látok benne. Bátran viselem a fürdőruháimat és nem takargatom magam a mérkőzések előtti felsorakozáson. Végre én is felvehetem azokat a ruhákat, amelyeket a modellek a címlapokon. Mások is látják rajtam a változást és nekik is bátran merem ajánlani a Herbalife-ot. Azóta már az eleinte szkeptikus csapatkapitányunk is fogyasztja a shaket. Köszönöm Vikinek, hogy megismertette velem ezt a lehetőséget!

Bata Brigitta

bata brigi

„-11 kilóval könnyebb az élet! Még sohasem éreztem magam ilyen jól a bőrömben!”
Gyerekkorom óta picit duci voltam és bár igyekeztem ezt ellensúlyozni a sporttal, mégsem fogytam le sosem. Kamaszkorom végére, a húszas éveim elejére, sikerült plusz 10 kg-ot felszedni. Tipikus szénhidrát-függő lettem… Amikor megéreztem a frissen sült kenyér vagy pékáru illatát, sosem tudtam ellenállni. Eleinte a túlsúlyom csak azért zavart, mert nem tudtam csinosan öltözködni, mindig bő ruhák mögé rejtettem magam. A táplálkozási hiányosságaimnak köszönhetően azonban, az emésztésem is egyre rosszabb lett, állandó hasmenéssel küszködtem. Fáradékony voltam és a lábaim folyamatosan dagadtak és egyre puhábbnak éreztem a testem. Ekkor úgy döntöttem, ennek véget kell vetnem, és önsanyargató diétába kezdtem. Fél éven át szenvedtem, aminek az lett eredménye, hogy bár elkezdtem fogyni, mégis erőtlenné váltam, és hogy egy egész napot végig tudjak dolgozni, 7-8 kávét is megittam. Így ismét következett a szénhidrát-sóvárgás, ami az arcomra is kiült, sápadttá váltam. Szinte észre sem vettem és 12 kg kúszott fel rám miután abbahagytam a koplalást. Kezdett kilátástalannak tűnni számomra a fogyásért folytatott harc.
Ekkor hatalmas változás történt. Találkoztam egy táplálkozási tanácsadóval, Dankával, aki rávilágított arra, hogy milyen alapvető hibákat követek el az étkezéseimben és megtanított a helyes táplálkozásra.
Ennek eredménye az lett, hogy 1,5 hónap alatt 7 kg-tól szabadultam meg, derék és csípő körméretben 12 cm-el lettem karcsúbb. Az emésztésem pár napon belül helyreállt, sokkal energikusabb és fittebb vagyok.
Már örömmel nézek a tükörbe, és ami legjobb: könnyedén és éhezés-mentesen fogytam, úgy hogy közben lendületessé, energikussá és vitálissá váltam. Újra kedvem van sportolni és csinosan öltözni. Mivel 2 konfekciómérettel vagyok vékonyabb, örömmel csusszanok bele a régi ruháimba és azokba, amelyek még sohasem voltak rajtam. Sőt, egyik-másik már bő is rám!!! Csodálatos érzés látni, hogy reggelről reggelre formásabb a testem!
Nagyon hálás vagyok a táplálkozási tanácsadómnak, hogy erőre kaptam és önbizalmam lett. Természetesen, folytatom a programot, mert még nem értem el a végleges súlyomat, és mint ahogy az én példám is mutatja, fontos a helyes táplálkozás és életmód, hiszen az egészségünk múlik rajta.
Ha nekem sikerült, Neked is sikerülhet! Szóval, vágja bele az életmódváltásba még ma!

Gazinszky Veronika

veronika

„2,5 hónap alatt 8 kg-tól szabadultam meg koplalás nélkül, ami centikben is megmutatkozott”
Körülbelül 3 évvel ezelőtt egy tánctanfolyamon találkoztam először a Herbalife felirattal. Az egyik csoporttársamnál láttam egy kulacsot és egy táskát, amire ez volt felírva. Mivel kíváncsi voltam mi ez, és erről korábban nem hallottam, ezért megkérdeztem. Így találkoztam Vujicsity Viktóriával, aki mesélt nekem a termékekről. De mivel szkeptikus vagyok általában ezért meghallgattam, de arra gondoltam még egy fogyókúrás módszer a sok közül.
Tinédzser korom óta folyamatosan problémáim voltak a súlyommal. Mindig oda kellett figyelnem, hogy mit és mikor eszem, mert villámgyorsan fel tudtam szedni a kilókat és csak koplalással tudtam leadni, aminek az lett az eredménye, hogy a kilók végül visszajöttek. Sokféle diétát kipróbáltam, de egyik sem volt tartós és mindig éhezéssel járt. Ennek eredménye az lett, hogy nem szerettem öltözködni, tükörbe nézni, folyton elégedetlen voltam magammal és irigykedtem, aki csinos kis ruhákat tud felvenni.
Egy évvel ezelőtt viszont Viki felajánlotta, hogy menjek el egy termékbemutatóra. A szkepticizismus még mindig megvolt, de a kíváncsiság győzött. Ott rengeteg inspiráló történetet hallottam különböző emberektől a súlycsökkenésről, egészségi állapot javulásáról, sporteredményekről vagy szimplán az egészség megőrzéséről. Ezen történetek hatására, és mert még nem adtam fel a reményt, hogy egyszer én is meg tudok szabadulni a túlsúlytól, úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Herbalife táplálkozást.
Elkezdtem fogyasztani a Herbalife termékeket. 2,5 hónap alatt 8 kg-tól szabadultam meg koplalás nélkül, ami centikben (-6 cm) is megmutatkozott. Felemelő érzés volt, ahogy napról napra láttam a változást a testemen. Az elért súlyomat azóta is tudom tartani. Sokkal fittebbnek, energikusabbnak érzem magam. Szeretek csinosan öltözködni. Ezt követően a Herbalife termékeinek köszönhetően javult a látásom és a csonthéjasokra való allergiám is csökkent.
Mivel sportolok a Herbalife termékei ideálisak számomra a sportteljesítményem növelésére, a szervezetem edzések utáni regenerálására, valamit segített az izomtömeg növelésében.
Kezdetben a F1 Shake-t, Rost tablettát és Multivitamint fogyasztottam. Ezt követően beépítettem a táplálkozási programomba a Schizandra Plust, aminek segítségével elkerült a téli időszakban mindenfajta betegség. Az edzéseken a H3O Pro izotóniás italt fogyasztom. Napközben Lift-off pezsgő tablettát vagy Thermojetics teát iszom és fehérjeszeleteket nassolok, mert nassolni nagyon jó.
Mindenkinek csak ajánlani tudom korosztálytól függetlenül a kiegyensúlyozott és egészséges élet biztosítására. Ez bárkinek sikerülhet, aki komolyan el akarja érni célját.

Buczkóné Fehér Rita

rita

„Egyre több dicséretet kezdtem kapni, hogy mennyit fogytam... Egy percig sem koplaltam, a testzsír-százalékom csökkent, de a súlyom és az izomtömegem nem!”
2012-ben találkoztam a Herbalife termékeivel. Igazából a kilóim számával nem volt különösebb bajom, de ahogy a képek is mutatják, az alakomon volt mit változtatni. Szerettem volna az esküvőmre csúcsformába kerülni, hogy leendő férjem büszke legyen rám és önbizalommal tele tudjak megjelenni bárhol, így aztán nem volt kérdés, hogy igent mondjak-e az ígéretesnek hangzó táplálék kiegészítőkre. Bár a sok rossz tapasztalat miatt kicsit óvatos voltam az elején, hiszen annyi csodaszerről hallottam már azelőtt, amik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. A Herbalife azonban gyorsan rácáfolt az előítéleteimre. Pár hét alatt a Rost tablettával és a csoki ízű shake segítségével sikerült centiket lefaragnom a derekamból és a csípőmből. És amit nem hittem el, tudtam nasizni. Imádom a csokit, tehát el sem tudom mondani azt a boldogságot, amikor közölték velem, hogy semmi akadálya és rögtön 3 ízben kóstoltattak meg velem Fehérjeszeletet, amit fogyaszthattam tízóraira, vagy uzsonnára, vagy ebéd után desszertként.
Egyre több dicséretet kezdtem kapni, hogy mennyit fogytam és mindenki elámult, amikor közöltem, hogy igazából egy percig sem koplaltam a zsírszázalékom csökkent, de a súlyom és az izomtömegem nem. A változás mégis szemmel látható. Ezért mondom azóta is mindenkinek, hogy a nem a kilók száma fontos, hanem az, hogy az ember jól nézzen ki és jól érezze magát a bőrében.
Mondhatom, hogy nehézségek nélkül sikerült jó formába lendülni, de azt hiszem, a képek magukért beszélnek.
Azóta a férjem is fogyasztja a termékeket és egymás után kapja az elismeréseket, hogy mennyit laposodott a hasa.
És még egy aranyos történet. Egyik nap látható volt, hogy lekéssük a reggelit az oviban, ráadásul mi is késésben voltunk ezért nem volt időnk villás reggelit összeütni, szóval nem volt mit tenni: - Adjunk Neki shake-t! -Jött az ötlet. Mi baja lehet? Tele van vitaminnal, táplál… szóval? Kapott hát egy adagot.
Másnap oviba készültünk és a lelkem félkómásan Nekünk szegezte a kérdést:
- Kaphatok reggelire olyat mint tegnap? Olyan finom volt...
Váltsd valóra álmaidat Te is!

Gál Orsolya

gál orsolya

„Már sokkal jobban érzem magam a bőrömben és a tükör is kezdi visszatükrözni régi önmagam.”
Hastáncot tanulok és a művészet e műfaj iránti elhívatottságom, érdeklődésem kifejezéseként tavaly sikeresen vizsgáztam orientális táncoktatóként.
Korábban az étkezéseim rendszertelenek voltak, sok feldolgozott élelmiszert vásároltam, húst különböző szalámikat, virsliket, valamint nagy mennyiségben tejtermékeket és kekszeket fogyasztottam. Amikor épp eszembe jutott a nap folyamán, nassoltam egy kicsit, így gyakorlatilag egész nap rágcsáltam. Sokat kávéztam és viszonylag kevés vizet ittam. A munkám és egyéb okok miatt nehezen vagy sajnos egyáltalán nem tudtam megteremteni a megfelelő körülményeket sem az evéshez sem a rendszeres testmozgáshoz, ezért az életmódomra leginkább a rendszertelenség volt jellemző. Köszönhettem ezt a nem megfelelő hozzáállásomnak és a kereskedelemnek, amiben dolgozom. Mivel mindig súlyproblémákkal küszködtem, állandóan tisztító- és fogyókúráztam, ami testileg-lelkileg megviselt.
A Herbalife-al 2011-ben egy Herbalife Shake party keretében ismerkedtem meg egy kedves barátnőm, Vujicsity Viki által. Bár ezen az eseményen nagyon sok jó dolgot láttam és hallottam, ekkor még nem ragadott meg annyira, hogy használjam is a terméket.
Most, két évvel később, a tükörbe nézve találkoztam össze valódi önmagammal és az eddigi életemmel. Ezen alkalom, valamint a sok sorsfordító esemény hatására elgondolkodtam, hogy pont megértem a változásra.
A változást a táplálkozásommal szerettem volna kezdeni, ezért ismét Vujicsity Viki tanácsát kértem, mert tudtam, hogy ő segíteni fog majd. Bár még ekkor sem gondoltam a termék fogyasztására. Az állapotfelmérést és tanácsadást követően mégis elkezdtem a termék fogyasztását egy próbaadag Herbalife tasakos vaníliás ízű shake italporral. Elhatároztam, változtatok az étkezéseimen, többet fogok mozogni és pozitívabban állok a dolgokhoz, ahogyan Viki is tanácsolta. Mivel a próbaadag működött, gyorsan megvettem az első saját Herbalife Formula 1 shake-emet is.
A kezdeti nehézségek után kimondottan megtetszett ez az új életforma, főleg, hogy már 10 nap után elkezdtem megtapasztalni a változást, amikor is a zsírpárnáim, szépen lassan eltűntek. Stabil 5 kg-ot fogytam, ami egy konfekcióméretet jelent és szeretnék még kb. ugyanennyit leadni, mert így már sokkal jobban érzem magam a bőrömben és a tükör is kezdi visszatükrözni régi önmagam.
A Herbalife shaket-reggelire és ebédre fogyasztom 2 dl vízzel, valamint egy kis tejjel. A főétkezésem pedig gazdagabbá vált, amit magam főzök meg. Szerepel az étlapomon finom zöldségleves csirkével, pulykával, esetleg más fehérhússal, egy szelet friss zöldséggel. Jelenleg sokkal több gyümölcsöt, zöldséget és húst fogyasztok, amitől sokkal jobban el is telítődöm. Az is furcsa volt, hogy hozzám képest a barátaim sokkal többet esznek, mégsem laknak jól és rövidesen újra megéheznek. Fogyasztom még a Herbalife Fehérjeszeleteket, így a finomságokról sem kell lemondanom, valamint tervezem a későbbiekben a Multivitamin Komplex fogyasztását. Kiszámoltam, a napi étkezéseim a Herbalife Formula 1 shake-kel nem csak gazdaságosabbá, de még egészségesebbé és táplálóbakká is váltak.
A mozgást is próbálom rendszeresebbé, változatosabbá tenni az életemben. Hullahopp karikázom, gyalogolok és a tánchoz tartozó nyújtás, izolációs gyakorlatokat is végzem.
Egy valóra vált álom, éld át Te is!

Heltai Szilvia

heltai

„Egy hónap alatt 8kg-tól sikerült megszabadulnom, a "bejgli szezonban"!”
Mindig dinamikus, aktív életet éltem, de sajnos az évek során egyre több túlsúlyt szedtem fel és ez kihatott a vitalitásomra is. A súlygyarapodással párhuzamosan egyre fáradékonyabb lettem és állandó monoton fejfájás gyötört.
Eleinte persze magamnak sem ismertem el, hogy baj van. A fejfájást a frontokra fogtam és túlhajszoltam magam. Végül rájöttem, mindegy milyen front van, van-e, vagy nincs, nekem mindig fáj a fejem. Életvidám, dinamikus nőből, egyre inkább elgyötörté, kedvetlenné váltam.
Mígnem megelégeltem és elhatároztam: Változtatnom kell!
2005. novemberében, a harmincadik születésnapomon kezdtem el egy súlykontroll- programot a Herbalife-val. Gyökeres változást akartam! Vissza akartam kapni régi dinamikámat, vitalitásomat és alakomat!
Óriási elvárásaim ellenére az eredmények még engem is megleptek.
Az állandóan kínzó, monoton fejfájásom már röpke 3 hét után megszűnt, és azóta sem tért vissza (akár van front, akár nincs!).
Egy hónap alatt 8kg-tól sikerült megszabadulnom, majd a második hónapban, a decemberi „beiglis- időszakban" még háromtól! Összesen 11kg-ot adtam le kevesebb, mint 2 hónap alatt koplalás nélkül, kényelmesen!
A kilók eltűnésével párhuzamosan visszanyertem vitalitásomat, sőt munkabírásom nőt, és a súlyomat azóta is tartom.
Bár az eredményeimmel maximálisan meg voltam elégedve, eredetileg az üzleti lehetőség nem érdekelt. Ekkor még csak azzal a szándékkal lettem a Herbalife tagja, hogy magamnak és a családomnak olcsóbban tudjam biztosítani ezeket a kiváló termékeket. Látványos eredményeim hatására azonban egyre több ismerősöm érdeklődött: „Hogy csináltad?" Így hamarosan, -gyakorlatilag észrevétlenül- váltam tanácsadóvá.
A Herbalife munkát, az ezzel járó rugalmas időbeosztást időközben nagyon megszerettem. Könnyedén be tudom illeszteni egyéb elfoglaltságaim közé és kényelmesen, otthonról dolgozhatok.
Csodálatos érzés segíteni másoknak abban, hogy elérhessék céljaikat és egészségesebbé váljanak.
Én mindenkit csak bíztatni tudok tapasztalja meg a Herbalife táplálkozási-és életmódprogram előnyeit!

Bogyay Katalin


katalin

„Három hét alatt 5 kg-mal lettem könnyebb, és pont onnan tűntek el a kilók, ahonnan kellett.”
Két évig kerülgettem, nézegettem a Herbalife termékeket, de nem hittem bennük és túl drágának találtam.
Számtalan fogyókúrát kipróbáltam, sokszor kínoztam magam, de a kilók makacsul maradtak. Mikor átgondoltam és összeadtam a különböző sikertelen fogyókúrákra költött pénzt bizony meglepődtem a számok láttán. Egy kisebb fajta vagyon volt.
Egy mély lélegzet és megvettem a Herbalife Ehészséges Reggeli programot: a Formula 1 Tápláló Shake Italport, a Formula 3 Személyre Szabott Fehérjeport, a Formula 2 Multivitamin Komplexet és a Rost tablettát. Három hét alatt 5 kg-mal lettem könnyebb, és pont onnan tűntek el a kilók, ahonnan kellett. Nem éheztem, nem sanyargattam magam. Fitt voltam, egész nap volt energiám. Napi két shake és egy alkalommal pedig rendesen étkeztem, egyre kisebb adagokat. És ami még nagyon fontos: eltűnt a nassolás utáni vágyam. Többet nem kínzott az a gondolat, hogy úgy ennék valamit, de nem tudom mit...
A fogyókúra alatt nem tiltottam el magam a sütiktől sem, néha-néha egy-egy szelet belefér. Az egészséges étrend kialakításával nem volt gondom, hiszen én már sok éve e szerint főzök és étkezek. 40 éves koromig nem is volt probléma a súlyommal. Második gyermekemet 40 évesen szültem meg és a kilók nem akartak távozni, hanem dekánként egyre csak szaporodtak. Tehát szép lassan, szinte észrevétlenül a hízás útjára léptem. Sokan azt mondták ez a korral jár. Ezt én nem akartam elfogadni és nem is fogadom el. Most 49 éves vagyok és 57 kg. A Herbalife Formula 1 shaket továbbra is iszom, de most már elkezdtem tornázni is, hogy izmos, jó alakom legyen.
És még valamit nyertem a Herbalife-fal. Kb. 5 éve lettem allergiás. Minden évben augusztusban jelentkezett a szemviszketés, orrfolyás, hajhullás. Ez eltartott szeptember végéig, majd folytattam fuldokló köhögéssel, krákogással egészen februárig. Néhány hónap szünet augusztusig és kezdődött minden újra. Semmilyen gyógyszer, hókusz-pókusz nem használt. Viszont a köhögési roham évről évre egyre súlyosabb volt.
A Herbalife termékeket fogyókúra céljából kezdtem el szedni és mellékhatásként az allergiám is elmúlt. Köszönöm a Herbalife-nak!
A mamám 73 éves és 79 kg. Kövér. Fáj a lába, nem jó a közérzete, magas a vérnyomása stb. Most ő is elkezdte a Herbalife termékek fogyasztását. Fogynia kell, nem is keveset. Őt meg kellett tanítani vizet inni. Képes volt egy pohárka vízzel ellenni egész nap. Néhányszor megjegyezte, hogy minek ennyit inni, még béka nő a hasába. Most már túl vagyunk ezen, sok vizet, teát iszik rendesen, ahogy kell. Ő is a Herbalife alapprogramot fogyasztja, valamint a HerbalifelineMax-ot és a Nitework-ot.
Nálunk is gond a reggeli étkezés. A 10 éves fiam ritkán reggelizik, mivel korán reggel még nem éhes. Az iskolában csak a második szünetben ehetnek és akkor már nagyon éhes. Neki reggelente adok és egy kis shake-t és a Multivitamint kapja még. Most már gond nélkül kibírja, mire eljön a tízóraizás ideje. Visz magával az iskolába egy fehérjeszeletet - így mindent megkap, amire ebben a korban szükséges.

Kováts Viktória, sportoló, síoktató

viki

„Nincs többé izomláz – még egy komolyabb fizikai igénybevétel után sem.”
Valamivel több, mint féléve találkoztam a Herbalife termékekkel – tulajdonképpen véletlenül. Noha tudtam, hogy baráti társaságom egyik tagja foglalkozik a Herbalife -fal, nem tudtam igazán semmit arról, hogy milyen termékekről van is szó pontosan, mígnem egyszer az anyukája is elkísérte őt egyik összejövetelünkre. Mivel láttam rajta is a kitűzőt, nem bírhattam már tovább kíváncsiságommal, rákérdeztem hát, mi is ez.
Így jutottam el egy állapotfelmérőre Vujicsity Viktóriához, melynek eredménye számomra nagyon megdöbbentő volt. Bár tudtam jól, hogy nem élek különösebben egészséges életet, főleg, ami a táplálkozást, rohanó életmódot, ülőmunkát illeti – ez utóbbinak „köszönhetően” fel is szaladt jó pár kiló az utóbbi években – mégis azt gondoltam, azért az átlag emberekhez képest többet mozgok, sportolok, tehát ez nem jelenthet túl nagy gondot…
Hát az eredményeim nem ezt mutatták…
A termékek fogyasztásának elkezdésével körülbelül egy időben az életem más területén is komoly változások álltak be. Az irodai munkát ott hagyva, főállású síoktatóként kezdtem tevékenykedni, ami fokozatosan egyre növekvő fizikai aktivitással járt.
A kettő együttes hatására hétről hétre javultak az eredményeim – mind kilóban, mind centiben és testzsír százalékban is.
Azóta közel 10 kilót sikerült leadnom, fittebb, ellenállóbb lettem, ráadásul megfigyeltem, hogy egy-egy komolyabb fizikai igénybevétel után sincs másnap izomlázam – a szervezetem egy éjszaka alatt „lejátssza ezeket a meccseket magában”, és másnap újra energikusan ébredek.
Kezdetben az ’Egészséges Reggeli Program’ -ot alkalmaztam, naponta egy Herbalife Formula 1 shake-kel és persze a Herbalife Rost tablettákkal. A fizikai terhelés növekedésével – ahogy a szezonban egyre több munkám lett – beépítettem a Fehérjeszeleteket és a H3OPro –t is az étrendembe, valamint a tél, a náthás időszak beálltával az immunerősítő Herbalife Formula 2 Multivitaminokat és a Schizandra Plust valamint a Lift-Off pezsgőtablettákat is.
Azt is megfigyeltem, hogy amikor kell, sokkal jobban tudok koncentrálni, fókuszálni dolgokra, nem kallódik szanaszét a figyelmem, ezért nem csak minden sportolónak tudom ajánlani ezeket a termékeket, hanem mindenkinek, aki sikereket szeretne elérni az élet bármilyen területén, hiszen az csak úgy megy, ha valaki képes a céljait, amit el akar érni folyton fókuszban tartani.

Vujicsity Viktória

„Az életem színes, vidám és dinamikus! Pont, amilyennek szeretem! Köszönöm, Herbalife!”
Köszönöm Herbalife! 1994-ben ismerkedtem meg a Herbalife-fal anyukámnak, Dankának köszönhetően. Mindig szerettem sportolni, aktívan élni, de 9 éves koromban tüdőgyulladást kaptam. Az orvosom antibiotikumos kezelést javasolt, aminek köszönhetően a betegség megszűnt, viszont a gyógyszerek ellenjavaslataként megjelent egy bőrbetegség. Évekig kerestük a gyógymódot, de sajnos sikertelenül.
A Herbalife termékeit fogyasztva a mindennapi táplálkozásom jobbá vált, azóta is Herbalife turmix jelenti számomra a legideálisabb reggelit. Gyorsan elkészül, finom, teltségérzetet biztosít és sok energiát ad. Azóta is a Herbalife Egészséges Reggeli programját használom, el sem tudnám képzelni az életem nélküle, ráadásul megunhatatlan számomra!
Boldogan kijelenthetem, hogy panasz- és tünetmentesen élek. Volt egy kis súlyfeleslegem is (8 kg), amitől sikeresen megszabadultam 1,5 hónap leforgása alatt! Formámat azóta is tartom! A termékeknek köszönhetően csökkent az alvásigényem, elkerülnek a szezonális vírusos betegségek és a szénanáthától is megszabadultam!
Jelenleg sportolok, mi több, elvégeztem az aerobik sportedző és a személyi edző képzést, így másoknak is segíthetek céljaik elérésében. Az edzéseken is tapasztalom a Herbalife programok áldásos hatását. Sokkal jobban bírom a tempót, jobb a koncentrációs képességem, valamint gyorsabban regenerálódom az edzést követően.
Szívből kívánom mindenkinek, hogy tapasztalja meg, milyen fájdalommentesen élni és élvezni az élet minden egyes percét! :)
Ismerkedj meg velem, látogass el az edzéseimre és nézd meg, miben tudok segíteni Neked!
www.impulsefitclub.hu

szilvia
viki