SCHIZANDRA PLUS


A Schizandra egy tradicionális kínai gyógynövény, melynek színes bogyótermése az alapja ennek a rendkívül hatásos immunrendszer erősítő keveréknek.

fehérjeszelet

EGÉSZSÉGÜGYI TÉNYEK
Szabad gyökök: A szabad gyökök nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák, amelyek képesek a szervezet bármely anyagában kárt okozni. Olyan ingatag és reaktív részecskék, amelyek egy másik elektron után kutatnak, hogy új párt hozzanak létre. Károsító hatásukat azzal fejtik ki, hogy testünk ép sejtjeiből igyekeznek elvenni a keresett elektront. A szabad gyökök rosszak lehetnek az egészségünk számára. Forrás: Pharmanex University

Oxidatív stressz: Az ártalmak hatására megbillen az anyagcsere egyensúlya. Bizarr molekulák képződnek, külső pályájukon párosítatlan elektron kering. A szabad radikálisok/szabad gyökök egyetlen célja a hiányzó elektron pótlása. Ha másképp nem megy, az életfontos molekulák megrablása, oxidálása révén. Fellép a DNS, a fehérjék, stb. korróziója. Ez az oxidatív stressz. Így öregszünk. (Selye János 1907 - 1982)


Legfőbb előnyei:
• biztosítja az alapvető antioxidánsokat a szervezet számára és hatékonyan küzd a szabadgyökök ellen, amelyek a sejtek falának megrongálásával daganatos megbetegedésekhez vezethetnek.
• segíti a szervezetet az oxidatív stressz kivédésében.
• támogatja az immunrendszert és a sejtek egészségét*.

A Schizandra egy tradicionális kínai gyógynövény, melynek színes bogyótermése az alapja ennek a rendkívül hatásos immunrendszer erősítő keveréknek. Ebből a célból már évszázadok óta használják Ázsia szerte. Segíti a szervezet alkalmazkodását a környezethez, fokozza az oxigénbevitelt, és felgyorsítja a test sejtjeinek megújulását.
Oxigénhiányban szenvedők számára (asztma, légúti gyulladások, hörghurut, mindenféle allergiás panaszok) különösen ajánlott, ill. mindazoknak, akik szeretnék megelőzni a szezonális vírusos megbetegedéseket, valamint kivédenék a levegőszennyezés okozta légúti panaszokat.
Allergiás panaszok esetén még hatékonyabb a Herbalife Guarana Tablettával vagy a Herbalife Aloe Maxszal együtt alkalmazva.

Legfőbb összetevők:
• A, C, E, B6 vitaminok,
• Kalcium,
• Szelén.

Antioxidánsokban gazdag, ezért is nevezik "szabadgyök guberálónak", mert képes megelőzni vagy felszámolni a környezet hatására bekövetkező sejtkárosodásokat. Segíti a test belső egyensúlyának fenntartását, és a stressz elviselését. Támogatja a szervezet természetes ellenálló-képességét és jótékony hatással van az immunrendszer megbetegedései esetén.
Általános hatásként javítja a tápanyagok felszívódását. E-vitamin tartalma antioxidáns hatása mellett segíti az esszenciális zsiradékok, mint pl. az omega-3 zsírsav hasznosulását, ezért a HerbalifelineMAX-szal is remekül alkalmazható. Szelént is tartalmaz, amelynek az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása mellett a zsírlebontásban is fontos szerepet játszik.