NITEWORKS


Akár sportolsz, aktív életet élsz, akár a modern világ rohanó életmódját folytatod, erre a termékre nagy szükséged lehet!


fehérjeszelet

HASZNÁLATA

Esténként keverj el két mérőkanálnyit (a mérőkanál a dobozban található) vízzel vagy gyümölcslével.

A Herbalife® Egészséges Szív programját a Te jövődért fejlesztették ki! Vedd kezedbe szíved egészségét; készülj fel a holnapra még ma!

Egészségügyi tények
A nitrogén-monoxid feladata a létfontosságú szervek véráramlásának biztosítása; kontrollálja a véráramlást, hogy az artériák hatékonyan lássák el tápanyagokkal az egész szervezetet.


A Nobel-díjas Dr. Louis Ignarro terméke, aki felfedezte az "élet szikráját", azaz a nitrogén-monoxidot, a szív-és érrendszer támogatására!
Ébredjen olyan frissen, mintha kicserélték volna!

"Mióta felfedeztem a nitrogén-monoxid jótékony hatását a szívpanaszokra, kötelességemmé vált, hogy ezt a tényt hirdessem világszerte. A karrierem fénypontja Nobel-díj volt, amit a nitrogén-monoxid hatásmechanizmusának felfedezéséért kaptam és ez lehetőséget nyújtott számomra arra, hogy eljutassam Önhöz az életmentő hírt.

A nitrogén-monoxiodot csak úgy hívják, mint a "csodamolekulát", vagy mint az "élet szikráját", olyan rendkívül fontos szerepet tölt be a test minden sejtjének egészségébe. A nitrogén monoxid megelőzhet és kezelhet több panaszt egyszerre."
(Dr. Louis Ignarro, forrás: http://www.drignarro.com/ )

Mi a Niteworks™?
A Niteworks™ esszenciális aminosavakat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek támogatják szervezetünk nitrogén monoxid termelését.
A terméket a Nobel-díjas Louis Ignarro segítségével fejlesztették ki, aki életét a nitrogén-monoxid egészségjavító hatásai kutatásának szentelte.

Nitrogén-monoxid?
Érrendszerünk a nitrogén-monoxid segítségével juttatja el a vért testünk minden részére, amellett, hogy nyugalmi állapotba juttatja és kitágítja az ereket, javítja a vérkeringést, egészséges étkezéssel és testmozgással párosítva egészséges szinten tartja vérnyomásunkat is.

A legfontosabb összetevők és hatásaik:
L-arginin: A fehérjét tartalmazó ételekben természetesen előforduló aminosav, amelyből szervezetünk nitrogén-oxidot állít elő.
L-citrullin : Aminosav, amely szervezetünket még több L-arginin előállítására ösztönzi, amely cserébe még több nitrogén-oxidot termel.
L-taurin: Félesszenciális aminosav, amely tojásban, tejtermékekben, húsokban és halakban található. A nitrogén-oxid termeléséhez elengedhetetlen.
D-alfa tokoferol (természetes E-vitamin): Ez a zsírban oldódó antioxidáns támogatja a nitrogén-oxid hatásait.
L-aszkorbinsav (C-vitamin): Vízben oldódó vitamin a nitrogén-oxid termelés elősegítéséhez.
Pteroilmonoglutaminsav: Megvédi a nitrogén-oxidot a szervezetünkben.
Folsav: elősegíti az érrendszer védelmét.
Citromfű: Nyugtató hatású.

Egyszerű használat!
Napközben szervezetünk elég nitrogén monoxidhoz jut a testmozgás és az elfogyasztott ételek következtében. A Niteworks™-ot ajánlott lefekvés előtt fogyasztani, hiszen éjszaka a legalacsonyabb szervezetben a nitrogén monoxid szintje. Sportolók esetében, edzés előtt is érdemes személyre szabott adagban fogyasztani!